Bull House Media ApS  /  Kattegatvej 39, 1. Sal, 2150 Nordhavn, Danmark  /  kontakt@bullhouse.dk  /  All rights reserved © Bull House Media 

DESIGNTALENTERNE - SÆSON 6

De to stilikoner Nico og Andres udfordrer på sjette sæson unge og superkreative designerspirer i at lave de bedste outfits til deres kendte gæstedommere. Bevæbnet med symaskiner, limpistoler, sakse, nål og tråd skaber designtalenterne nye kreationer ud af brugt tøj og stofrester til dagens gæst. Hver dag har et nyt tema, men også et nyt bespænd. Og det kan være svært at sy iført sumodragter og tossebriller. Hver dag kårer dommerne en vinder, som får en fordel til dagen efter, og på ugens sidste dag kåres den samlede vinder af det smukke Designtalenttrofæ.

 

Det første af sæsonens to hold piger består af Camilla fra Humlebæk, Molly fra Dragør og Isabella fra Aarhus. Og de får deres sag for, hvad enten de skal redesigne regnbuefarvede jakkesæt, som Sigmund kan bruge til Pride, gøre workwear til streetwear til youtubestjernen Kristian Kulmbach eller skabe multifunktionelt tøj til Matilde fra Klassen.

 

På sæsonens andet hold er det Molly fra København, Sara fra Vallensbæk og Maria fra Frederiksberg, der kæmper om trofæet, når de blandt andet skal skabe pyjamasparty-outfits til X Factor-stjernerne Maria og Bea, højtidsinspireret tøj til Katrine fra Voice Junior og helt gennempink tøj til Barbara Moleko.

DR ULTRA

Vis mere