Bull House Media ApS  /  Kattegatvej 39, 1. Sal, 2150 Nordhavn, Danmark  /  kontakt@bullhouse.dk  /  All rights reserved © Bull House Media 

FARTJAGT - KØBENHAVNS POLITI

Høj fart er årsag til over halvdelen af alle trafikulykker, og koster det danske samfund flere milliarder kroner. Bull House Media har i seks måneder fulgt Københavns Politi i deres jagt efter fartsyndere i Danmarks hovedstad.

 

Programserien Fartjagt – Københavns Politi, giver et unikt indblik i Københavns Politis arbejde med at sikre borgerne, forebygge ulykker og konfrontere trafikanter der overtræder færdselsloven.

 

Med fokus på betjentenes høje faglighed, køretekniske kunnen og personlige kompetencer, befinder vi os på vejene i og omkring København. Her skildres de dedikerede færdselsbetjentes arbejde i en hverdag, hvor ikke to dage er ens.

 

For at vise den målrettede, forebyggende og effektive indsats imod fartovertrædelser, er vi med på første række i de forskellige aktioner som Københavns Politi foretager. Fra de store mandskabskrævende laseraktioner og hastighedskampagner, den civile videobil og motorcykelpatruljer, til de forbyggende fotovogne. Dermed kommer vi helt tæt på når politiet eftersætter, fanger og endelig når de konfronterer storbyens farligste trafikanter.

Men ikke nok med at vi er med helt inde i maskinrummet i jagten på fartovertrædelser, følger vi også motorcykelbetjentene når de træner og vedligeholder deres færdigheder på den 300 kg tunge maskine. Her er vi til stede ved kurset på Ring Djurs, og ser hvordan politiet træner de manøvrer de hver dag kommer ud for i den københavnske trafik.

 

Som et ekstra lag i programmerne, dykker vicepolitiinspektør, Lars Haugaard, ned i politiets egne arkiver og fortæller os om de mest ekstreme sager som Københavns Politi har være ude for. Med et skarpt blik på det arbejde der både ligger før og efter de enkelte sager, viser han os de farligste trafikanter og de konsekvenser der kan være ved hasarderet kørsel.

KANAL 5

Vis mere