Bull House Media ApS  /  Kattegatvej 39, 1. Sal, 2150 Nordhavn, Danmark  /  kontakt@bullhouse.dk  /  All rights reserved © Bull House Media 

SKRIV PÆNT (DIN STORE FEDE IDIOT)

”Skriv pænt (din store, fede idiot)” er et kampagneelement til DR, som blev brugt i forbindelse med den verdensomspændte ”Sikker Internetdag”.  Internettet er blevet en naturlig og integreret del af børn og unges liv, som fører en masse gode ting med sig, der kan berige hverdagen. Dog kan børn og unge også støde på digitale faldgrupper. Og det er dette ”Sikker Internetdag” søger at sætte fokus på.


”Skriv pænt (din store, fede idiot)” er en række mindre, virale videoer til TV og web, som sætter fokus på hvor vigtigt det er at skrive pænt på de sociale medier. Til at påvise dette, går værten Nikolaj Stokholm ud og ”provokerer” børn og unge på gaden. Herefter tager de en snak om hvilken betydning ord har – både når de står skrevet og når de siges. Derudover udfordrer Nikolaj børn og forældre i quizzen, ”USDIQS”. Her dyster børnene og forældrene mod hinanden, i digitale skills og færdigheder.

DR ULTRA & DR.DK (Web)

Vis mere