Bull House Media ApS  /  Kattegatvej 39, 1. Sal, 2150 Nordhavn, Danmark  /  kontakt@bullhouse.dk  /  All rights reserved © Bull House Media 

STRØGVAGTERNE 2

Sæson 2 af Strøgvagterne bringer os atter ind til hjertet af København og med vagterne fra G4S på arbejde. I det pulserende folkeliv på én af Europas travleste gågader findes også en underverden af tyveri, svindel, vold og anden kriminalitet, og det er her strøgvagterne gør en forskel.

 

I Strøgvagterne 2 er vi atter med, når vagterne eftersætter og pågriber lomme- og butikstyve. Og vi oplever dem håndtere nye typer sager som blufærdighedskrænkelse, hærværk, bortkomne børn, vold og anden aggressiv adfærd.

 

Men vi ser også vagternes arbejde med samfundets svage, for alkohol, narkotika, psykisk sygdom og fattigdom er også en del af livet på Strøget. Vagterne må og skal med stor professionalisme navigere i dette brogede klientel og sørge for, at alle bliver sat i forbindelse med de relevante myndigheder. Midt i det hele glemmer vagterne dog aldrig den indbyrdes humoristiske tone og det glimt i øjet, der gør det til den arbejdsplads, de elsker.

KANAL 5

Vis mere