Bull House Media ApS  /  Kattegatvej 39, 1. Sal, 2150 Nordhavn, Danmark  /  kontakt@bullhouse.dk  /  All rights reserved © Bull House Media 

STRØGVAGTERNE

Strøget i hjertet af København er centrum for den fashionable del af butikshandelen i hovedstaden og én af Europas travleste gågader. Men der er også en skyggeside af det verdenskendte og smukke handelsstrøg.

Både organiserede og impulsive lomme- og butikstyve, hjemløse og narkomaner fylder mere og mere i gadebilledet.
 

I Strøgvagterne følger vi det arbejde, som vagterne fra G4S udfører på Strøget. Vi kommer helt tæt på en anderledes arbejdsplads, der først og fremmest handler om at skabe tryghed for borgere og butikker i og omkring Strøget.

Vi er med, når vagterne overvåger butikker, og når de leder efter og jager lomme- og butikstyve. Vi er helt tæt på, når de foretager civile anholdelser, sagsbehandler og tilbageholder kriminelle, indtil politiet ankommer.

Via vagternes - ofte dramatiske - opgaver får vi et indblik i deres personligheder og den passion, de har for deres arbejde. Et samarbejde præget af en let og humoristisk tone, men samtidig en dyb professionel tilgang.

KANAL 5

Vis mere