Bull House Media ApS  /  Kattegatvej 39, 1. Sal, 2150 Nordhavn, Danmark  /  kontakt@bullhouse.dk  /  All rights reserved © Bull House Media 

VENSKABEREN

Mange går rundt og mangler en god ven, og det kan være svært at vide, hvad man skal gøre, for at få én.

I programmet "Venskaberen" tager Bubber rundt i hele Danmark og hjælper børn med at få nye venner.

 

I hvert afsnit møder Bubber et barn, som savner en ven. Det kan være børn som ikke helt passer ind i klassen, har flyttet skole eller som er blevet mobbet. Fælles for dem alle er, at det kan være svært at opsøge og skabe nye venskaber. Bubber tager derfor en snak med dem om, hvorfor det kan være svært, og giver dem derefter tips og tricks, der gør det nemmere at møde en ny ven. Ud fra de forskellige børns personligheder, fritidsinteresser og geografiske placeringer, finder Bubber frem til et andet barn, som også mangler en ny ven. Med bind for øjnene bliver de kørt ud til en sjov og spændende aktivitet, som de skal lave sammen. 

 

De to hestepiger, Mariam og Liv, afholder 26-års fødselsdagsfest for den gamle hest "Prinsessen". De musikalske drenge, Magnus og Jakob, laver deres egen hjemmelavede is og spiller musik sammen. De snakke-glade piger, Thilde og Junie, laver en stor lagkage og drikker varm kakao. Friluftspigerne, Freja og Josephine, laver bål og tager på orienteringsløb. Laura og Freja er vilde med Rasmus Seebach, og laver et koncertbanner. De to design-tossede drenge, Silas og Anders, afprøver segways og spiser burgere. 

 DR ULTRA 

Vis mere